31 Октомври, 2014 17:43 759 0

Фабио Капело: Меси е по-техничен от Роналдо

  • фабио капело-
  • кристиано роналдо-
  • лионел меси

Според специалиста аржентинецът може да прави неща, които са непостижими за други играчи

Фабио Капело: Меси е по-техничен от Роналдо - 1
Снимка: БТА/AP

Треньорът на националния отбор на Русия Фабио Капело определи Лионел Меси като по-техничния футболист от Кристиано Роналдо.

Пред испанския вестник „АС“ Капело споделя, че португалецът е невероятен футболист, но и че той никога няма да може да постигне вродените технически способности на аржентинската супер звезда.

„Роналдо е мощен футболист с много добра техника. Той обаче никога няма да постигне природните умения на Меси.  Двамата са прекрасни футболисти, но са твърде различни. Когато гледам Меси знам, че ще видя нещо специално. Наистина е много трудно да играеш срещу него. Той може да прави неща, които са невъзможни за останалите играчи.“

Фабио Капело е един от най-успешните футболни треньори през последните години. Той спечели трофея от Шампионската лига през 1994 г. с отбора на Милан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА