Last news in Fakti

31 Октомври, 2014 19:24 775 0

Диего Коща се завръща в игра за Челси

  • диего коща-
  • жозе моуриньо-
  • челси

Той ще е на разположение на Жозе Моуриньо за мача с КПР

Диего Коща се завръща в игра за Челси - 1
Снимка: БТА/AP

Водещият нападател на Челси Диего Коща ще се завърне на терена в мача на отбора срещу Куинс Парк Рейнджърс през тази събота, съобщи Би Би Си.

Коща отбеляза 9 гола в първите си 7 мача за „сините“ от Лондон в Английската висша лига. Той обаче пропусна последните 4 срещи на Челси заради стомашен вирус и влошена контузия на глезена, които се задълбочиха, след като той се завърна от лагера с националния отбор на Испания.

Сега мениджърът на отбора Жозе Моуриньо потвърди, че нападателят е способен да вземе участие в утешния мач на отбора. Контузията на Коща предизвика истински конфликт между португалеца и треньорския щаб на Испания. Специалният помоли нападателят да не бъде викан от Висенте Дел Боске още преди старта на квалификациите за Евро 2016, тъй като той не се бе възстановил от стари контузии. Положението в Челси се влоши и след внезапната контузия на втория нападател Лоик Реми. Така и през последната седмица „сините“ от Лондон разполагаха с един единствен нападател в лицето на Дидие Дрогба. По случая Моуриньо заяви:

„Когато имаш само един нападател е трудно, но положението се подобрява, когато можеш да разчиташ и на втори. Коща игра за националния отбор и пропусна четири мача за нас. Срещите с Кристъл Палас, Марибор, Манчестър Юнайтед и Шросбъри бяха от три различни надпревари. Сега Коща е готов да играе отново, но той се нуждае от специални грижи. Никога не бих пречил на футболист да играе за своя национален отбор, когато той е в състояние да прави това. Няма как да спра някого да играе за своята страна.“
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА