1 Ноември, 2014 11:00 603 0

Монако не успя да се справи с Реймс

  • монако-
  • реймс-
  • бербатов

Бербо пропусна мача поради контузия

Монако не успя да се справи с Реймс - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Монако не успя да победи Реймс в първия мач от 12-ия кръг на Лига 1, завършвайки при резултат 1:1 на своя "Луи II"

Домакините отново не можеха да разчитат на българското си острие Димитър Бербатов, но въпреки това първи излезнаха напред в резултата. Впоследствие обаче пропуските им зачестиха и логично не успяха да удържат крехката си и в края допуснаха изравняване, задоволявайки се само с точката.

"Монегаските" откриха резултата в 20-ата минута. Тогава те организираха хубава атака като Валер Жермен намери Бернардо Силва в наказателното поле, той пусна успоредно на голлинията за Елдерсон, който от труден ъгъл успя да прати топката във вратата.

След това играчите на Монако изпуснаха още няколко добри възможности, а в 80-ата минута след поредния пропуск на Караско, Реймс организира прекрасна контраатака, Бенжамен Муканджо бе изведен сам срещу вратаря и с техничен удар прати топката покрай плонжа му за 1:1.

Монако има 18т. и се намира на 7-ото място преди изиграването на останалите мачове от кръга. Реймс пък заема 12-ата позиция с 15 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА