Last news in Fakti

20 Ноември, 2014 16:26 2 021 2

Скандал! Попето се гаврил с масажист

  • попов-
  • скандал-
  • национален отбор-
  • масажист-
  • гавра-
  • пенев

Капитанът на националите карал масажиста да върши уронващи престижа неща

Скандал! Попето се гаврил с масажист - 1
Снимка: БТА/АР
Капитанът на националния отбор Ивелин Попов си е правил скандална гавра с един от масажистите на представителния тим, пише "Меридиан мач". Става въпрос за служител, който преди това е работил в Левски, а от няколко години е част от националния тим. Въпросната гавра е станала на един от последните лагери на представителния ни тим.
 
Нападателят на Кубан уплътнявал свободното си време по лагерите, като привиквал клетника и го карал да прави лицеви опори пред останалите футболисти.
 
Той тормозел представителя на лекарския щаб, заставяйки го под една или друга форма да върши и уронващи престижа неща, които са типични за казармата. В безпомощността си въпросният масажист е потърсил помощ от бившия капитан на националите Стилиян Петров. Двамата са в близки отношения от съвместния им период по време на лагерите на "А" тима.
 
След като се оплакал на легендата, Стилиян взел нещата в свои ръце. Той лично се обадил на Попов и здраво го скастрил заради своеволията му. Ивелин обещал да спре да тормози масажиста и засега удържал на думата си.
 
Според последни информации и Любослав Пенев бил наясно със своеволията на капитана. Иначе това е едно от многото прегрешения на Попето, заради които повечето от членовете на Изпълкома на БФС са взели решение звездата да бъде изхвърлен до живот от националния отбор. Както е известно, чашата преля след мача с Малта (1:1), когато, вместо да поеме отговорност за слабата игра на нашия отбор, той избяга от медиите.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    1 0 Отговор
    Цялото нападение не става за нищо,Михайлов също.
    Божинов дето го плюехте всички беше една класа нагоре,но и той вече е слаб.
    Да не се харчат повече пари в следващите 4-5 години,а който отива да играе в националния да си плаща,след това да минава тест пред публиката в контролни мачове,а не пред изпълкома
    и да се играе за престиж.
    Стига с тия от 1994г. и с тия чалгаджии-те да си стоят в дискотеките,откъдето и без друго не излизат..
  • 2 running wild

    0 0 Отговор
    Ивелин Попов - вън, Гълъбинов - вън, Мицански - вън, Г. Илиев - да си 'оди в Китай! Как може БЕ: Ал. Александров играе в Шампионска лига, а пускаме Бодуров - от втородивизионен английски слабак?!
    От "чужденците" да останат само Тонев, Миланов и Манолев играещи в сравнително качествени отбори. Всички други - ПЪТЯ!