Last news in Fakti

20 Ноември, 2014 19:26 885 0

Буфон: Искам Шампионска лига с Ювентус

  • буфон-
  • ювентус-
  • договор-
  • шампионска лига

Стражът парафира официално нов договор с отбора до лятото на 2017 година

Буфон: Искам Шампионска лига с Ювентус - 1
Снимка: БТА/АР
Стражът на италианския шампион Ювентус Джанлуиджи Буфон днес официално подписа нов договор с отбора, който ще го задържи в състава на торинци до 2017 година. Това бе обявено на официална пресконференция, която се състоя днес. Опитният страж обяви по време на нея, че мечтае да вдигне Шампионската лига със "Старата госпожа".
 
"За кой ден в Юве мога да съжалявам? Финалът за Купата на Италия, който загубихме от Наполи например. Въпреки, че сме голям отбор и тогава спечелихме титлата, ние останахме с горчив вкус в устите си, защото можехме да направим страхотен дубъл. За съжаление не го сторихме", каза той на пресконференцията днес по време на която бяха официално обявени новите договори както на него, така и на Джорджо Киелини.
 
"Също така и за това, че не се класирахме за финала на Лига Европа през миналото издание на турнира. Това бе нещо, което си бяхме поставили като цел. Просто бяхме решили, че това е нашата съдба - да играем на финал в голям турнир пред собствените си фенове. За съжаление направихме някои грешки заради които не бяхме в състояние да изпълним тази наша мечта". каза той.
 
Стражът има вече на сметката си близо 14 години в торинския клуб, но не крие, че му липсва много спечелването на Шампионската лига, като това е от малкото трофеи, които ги няма във визитката му.
 
"Да, определено това е най-голямото признание за един клубен отбор - да спечели Шампионската лига. Това е една мечта за мен. Мечтите обаче се сбъдват", каза той.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА