Last news in Fakti

21 Ноември, 2014 11:58 2 698 4

Ще има ли мач Кличко - Бригс?

  • кличко-
  • бригс-
  • мач

Излизам срещу него, ако феновете го пожелаят, заяви украинецът

Ще има ли мач Кличко - Бригс? - 1
Снимка: БТА/АР
Владимир Кличко може да излезе на ринга срещу американския претендент Шанън Бригс, съобщава boxingnews24.com. Новината изглежда сензационна и се базира на думите на шампиона в тежка категория, който преди дни защити титлите си в мач с българина Кубрат Пулев. Кличко обяви пред БИЛД, че би приел такъв мач, но само ако феновете искат да го гледат.
 
Нагласите сред почитателите на бокса по света обаче са за мач на украинеца с по-сериозни претенденти от калибъра на Бърмейн Стивърн, Тайсън Фюри, Дерек Чисора и Брайънт Дженингс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Цецо

    0 0 Отговор
    Много се пази Кличко да не се повреди или да не разтегне нещо като прави по има няма 2 мача на година. Ако е сериозен ще прави поне по 4 - 5 мача.
  • 2 хммююю

    1 0 Отговор
    За другите незнам, но тоя Чисора навреметоигра с витали и изкара 12 рунда като доста зор му даде. Къде е Пулев? Кобра ти тоя мач гледал ли си го? Е това е успешната тактика - само близък бой и не спираш да се буташ в него. Пак отнасяш по някое парча ама не е като да му стоиш на дистанция и да те шутира само...
  • 3 Владислав Димитров

    2 0 Отговор
    Я па тоя, намерил с кого да се бие, с личният си пиар-менъджер.
  • 4 Орлин Бърцев

    0 0 Отговор
    Не мога да разбера защо, никой не иска да се бие с Deontay Wilder, всички го пренебрегват, а аз съм на мнение, че в момента тои е най-добрия боксьор