Last news in Fakti

21 Ноември, 2014 13:20 517 0

Де Хея на линия за дербито с Арсенал

  • де хеа-
  • манчестър юнайтед-
  • контузия-
  • арсенал

Вратарят имаше изкълчен пръст на ръката, но е готов за игра

Де Хея на линия за дербито с Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР
Давид де Хеа е възстановен и ще бъде на линия за дербито от Висшата Лига срещу Арсенал тази събота. Вратарят на Манчестър Юнайтед пострада по време на лагера на националния отбор на Испания, когато изкълчи пръст на ръката. Така той пропусна квалификацията с Беларус и контролата с Германия. Сега обаче Де Хеа е възстановен и ще може да играе срещу "Артилеристите". Мачът е много важен и за двата отбора, които се борят за място в Топ 4.

"Де Хеа е добре. Няма проблем", коментира мениджъра на тима Луис Ван Гаал на пресконференцията преди кръга.

"За Майкъл Карик трябва да изчакаме да видим реакцията му след утрешната тренировка. Но аз очаквам и той да е готов за игра".

Относно цялата вълна с контузии в отбора, холандският специалист коментира:

"В Манчестър Юнайтед постоянно съм загрижен, защото имаме много контузии. Невероятно е. Но трябва да се справяме. Можем да говорим за контузии колкото си искаме, но въпреки това трябва да се справяме. Казах това и на играчите. Жалко е, но имаме достатъчно играчи, за да си свършим работата. Джони Еванс се завръща. Мисля, че той ще играе за втория отбор тази седмица".
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА