21 Ноември, 2014 16:22 26 968 33

От „осанна“ до „разпни го“ за Кубрат Пулев

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • владимир кличко-
  • кобрата-
  • коментари-
  • мнения-
  • читатели

Вижте някои от най-запомнящите се коментари преди и след мача от читателите на Факти.бг

От „осанна“ до „разпни го“ за Кубрат Пулев - 1
Снимка: БТА

Мачът за световната титла между Владимир Кличко и Кубрат Пулев несъмнено бе спортна тема номер 1 през последните седмици. Двубоят между украинския боксьор и Кобрата предизвика огромен интерес, а в деня на срещата хиляди българи подкрепиха сънародника ни в зала „О2” в Хамбург.

Пулев бе нокаутиран в петия рунд, но самият факт, че се би срещу Кличко, е достоен за уважение. След завръщането си в България Кобрата заяви, че „Кличко не заслужава уважение”, а в немския град употреби думата „мафия”.

След като се прибра у нас българинът честити победата на Кличко в социалните мрежи, заявявайки, че украинецът е имал късмет. „Честито на Владимир Кличко! Късметлия е, че допуснах елементарни грешки, заради които загубих. Той обаче, като боксьор и световен шампион на четири федерации, така и не пожела да се подложи на допинг контрол преди мача. Затова, колкото и да е добър и какъвто и шампион да е, няма как да заслужи уважението ми. Въпреки всичко би му направило чест, ако ми даде реванш“, написа Кобрата. 

Представянето на боксьора ни, както и неговите думи след загубата, предизвикаха вълна както от положителни, така и негативни коментари в интернет. Читателите на Факти.бг разпалено коментираха преди, по време, и след мача изявите на родния боксьор. Ето обобщение на най-запомнящите се и колоритни мнения и коментари:

Mediator37: „След като надъни с лакът в главата нашия боксьор, Кличко може с пояс по кикбокс да се окичи”.

Ура за 1: „Браво, г-н Пулев! Според мен загубихте заради лоша тактика, но вие накарахте цяла България да ви гледа – жени, мъже, деца, баби и дядовци. Браво!”

Иван Николов: „Давай Кубрат, убий ги на Евровизия”

Гост: „Не всеки ден се случва българин да е претендент за световната титла при професионалистите. Това да не ви е кварталната кръчма, пред която се бият всеки ден. Трябва да сме горди, че имахме претендент за световната титла”.

RITANA: „Ако Пулев беше издържал до 12-ия рунд, щеше да влезе в книгата на Гинес като българина с най-много нокдауни в историята на бокса. Чарли Чаплин се би по-добре на ринга”.

Гого: „Онзи Кличко като е толкова отворен защо бяга от допинг проби като дявол от тамян? Това е все едно някой с Порше да се дърпа с Жилулка”.

Скар фейс: „Кличко стоеше като истински войн, а нашият като кръчмарски кютекчия”.

Иван Николов: „Пулев иска реванш. Къде? В Биад или Син Сити?”

Fen: „Кобрата заслужава уважение само заради това, че стигна дотам. Вместо да му се радвате и да го поздравите, вие го храните. Може би наистина ще е по-добре да започне да излиза с немското знаме...”

Кирил Рилски: „Кубрат е национален герой! Той се боксира мъжки, без страх от Кличко, и загуби достойно! А това, че „шампионът” не се подлага на допинг тест, говори само по себе си и е показателно колко „шампион” е украинеца.”

Торашко: „Истината е че, Кличко е световна класа. Видя се , че можеше още в първия рунд да го нокаутира, но явно заради публиката остави Кубрат да продължи. Съжалявам за тази загуба, но всяка жаба да си знае гьола”.

Красо Зелето: „Кличко излезе като травестит на ринга – мъжка сила и женска злоба”.

Кромаза: „Зад този украинец стои индустрия, залагания, черно тото и мафиотски структури за милиарди долари. Цяла армия юристи работи за него, за да може да прави каквото си иска необезпокояван. Изводът за нашия Кубрат е, че колкото и да си добър, само с тренировки и мускули в така наречения „голям” спорт не става - искат се и пари и много други далавери”.

Любител: „Нашият си показа истинския характер на тъмен балкански субект! Направо ме хвана срам като му слушах изказванията след мача. Как може никой за толкова години да не го е научил на спортментство?”

Абв: „Илюминатите са виновни за загубата на Пулев”.
Living in a box: „Всяка заблуда си има своя край”.

Майна: „Аз лично съм благодарен на Пулев за емоциите, които изпитах, и гордостта и самочувствието, които ми даде”.

Shmeker: „Аз гледах точно 5 минути от мача. Видях как взеха да се прегръщат от първата секунда и ми стана тъпо. По-добре да си пуснеш Роки, за да гледаш бокс”.

Joro: „Нашият мислеше и се движеше като кулокран. Иначе е сърцат много и носи на бой. Трябва да се гордеем с него”.

Доло Кличко: „Путин ще отмъсти за Кубрат”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    5 9 Отговор
    Кобра,
    ти зарадва българите,
    а недоволни винаги ще има и мисля че ние не те заслужаваме
    и че сме гадняри по рождение.
    Вече само победи на ринга.

    Коментиран от #2, #13

  • 2 Vasik Atanasova

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "ххх":

    С КАКВО НИ ЗАРАДВА
    ЧЕ ПАДНА ОЩЕ В ПЪРВИЯ РУНД
    ДА БЕШЕ СИ СВАЛИЛ ОЧИЛАТА ДА ВИДИШ КАКВА РАДОСТ Е
  • 3 Слонобикотръбозъб

    1 9 Отговор
    Това все пак е Български спортист,който не е спал повече от вас всезнайковците.Да падна но не на плочките в банята ,а на голям ринг.Уважение от мен.Знам,че не е готов физически ,но в умът си е победител.ДАВАЙ КОБРА.

    Коментиран от #12

  • 4 содом

    5 2 Отговор
    това е наи смешниа боксиор на света
  • 5 Хореограф

    8 2 Отговор
    Покажи на тия немци как са мяташ. Загубата не беше нещо потресаващо, в бокса единия обикновено губи, равенствата са рядкост. Излагацията беше в оплакванията преди и оправданията и гафовете след мача. Били мафия - мафията бие по-малко от Кличко и не ти беше вързала дървените ръчички, не ти беше бетонирала краката и не ти беше гипсирала врата да не си движиш кратуната. Просто не игра бокс ревльото и после реши да си измие ръцете с тупане в гърдите и сълзлив национализъм.
  • 6 Бабаит

    7 2 Отговор
    Пульо орева орталъка и се изложи като доносник и клюкар. Като дойде момента да се докаже се гипсира и игра по зле от начинаещ аматьор. Понеже много знае - остаряла стойка, отворен гард, вдървена дясна, знае само два удара но няма сила на удара даже за полутежка кат. Прекалено тежък и бавен с нереална преценка за собственото положение спрямо противника. След всички обиди и изхвърляния повече голям мач няма да види. И като кряка за българщината, някои се срамуваха от него и преди мача, сега още повече. Некачествен материал.
  • 7 някой

    0 2 Отговор
    Сега последно, "новия Васил Левски", "обединителя на народа" и "великия българин', бил ли е бияч на дилъри и носил ли е стока, или не? Щото той Левски и националните герои май не са, или бъркам? Последно?
  • 8 gost

    2 2 Отговор
    sega samo trqbva da se kandidatira za deputat
  • 9 1313

    3 1 Отговор
    "Клинчко " никога няма да ти даде реванш доброволно .Много добре знае че това не беше твоята игра и че единствения който може да го опъне си ти просто пропусна момента . Сега ще се радва на лесни победи с американски анонимници защото в Америка се лежи за допинг и няма да избираме сериозни съперници .ето го и първия анонимник под нивото на Ивица Перкович -Брайънт Дженингс.С такива като тях Кличко ще царува до дълбаки старини
  • 10 Буден

    3 3 Отговор
    С кого разговаряш и към кого се обръщаш, с духа на Брус Лий? Най-лесната победа на Кличко в последно време беше срещу Кубрат, удобен и безопасен противник със слаби удари. Балона се спука, физиономията му се спука, събудете се и спрете да бълнувате - Кубрат е професионалист на средно ниво с голяма рутина, но посредствени възможностил
  • 11 Христо Червенаков

    3 3 Отговор
    Не бива да оплюваме Кубрат. Товае голямо събитие-всеедно финал на световно първенство по футбол. Той се държа мъжки.Вярно е че срещу него стои цяла империя-цяла мафия.
  • 12 Христо Червенаков

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Слонобикотръбозъб":

    Все пак Кубрат е четвърти всветовната ранг листа . Това не е случайно.
    От 20 срещи има20 победи. Защо така изведнъж се отрекохме от него. Ние рябвада го подкрепим !
  • 13 777

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "ххх":

    големи и тъпи разбирачи от бокс.пред копютрите

    Коментиран от #14

  • 14 брей,брей

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "777":

    А ти разбирач ли си ? Или си боксьор ?.....Щото май не си си свалил ръкавиците,докато пишеш....
  • 15 майк тайсън

    2 1 Отговор
    кобрата трябва да се научи да се бие като МАЙК ТАЙСЪН и тогава трябваше да излиза срещу КЛИЧКО а не да ходи неподготвен и да се излага като кифладжия!!! поне да беше издържал повече рундове а той още в първия падна два пъти,само да искаше кличко можеше да го нокаутира още в първият рунд!!! имам чувството че аз щях да издържа повече на негово място,и какви жестоки удари понесе само,като не може да се бие поне да се защитава а той и това не умее, подуха му хубаво муцуната,голям резил,позор просто нямам думи
  • 16 ленко

    0 4 Отговор
    ГОРДЕЯ СЕ С КУБРАТ , НА МНОГО ХОРА РАЗТУПТЯ СЪРЦАТА ТАКА КАКТО НИКОЙ НЕ ГО БЕ ПРАВИЛ СКОРО !!! МИСЛЯ ЧЕ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ ЗА 21 ВЕК
  • 17 MITASHKI

    4 1 Отговор
    Ако мача беше завършил с победа по точки Пулев можеше да ги говори тиа за мафия,сьдииство и предрешен мач,но да те бият като куче и да говориш глупости това е наглост.

    Коментиран от #18

  • 18 Симеон Тасев

    0 4 Отговор

    До коментар #17 от "MITASHKI":

    чел ли си какво си написал
  • 19 Гост

    2 1 Отговор
    Мафията действа.
    Вижде какво стана на конкурса Мисис Свят - победи една навзрачна беларуска, а нашата красавица е много назад.
    Мафия и туй то.
    Между другото, да излезеш на ринга си е чисто геройство, а не глупаво безразсъдство за 1 млн. долара.
    Ура и да живей!
    А ние обратно в кочинките!
  • 20 Гост

    3 0 Отговор
    Извинете да излезеш на ринга НЕПОДГОТВЕН и направо БЕЗЗАЩИТЕНси е чисто геройство, а не глупаво безразсъдство за 1 млн. долара.
    Ура и да живей!
    А ние обратно в кочинките!
  • 21 кличко

    2 0 Отговор
    абе каква мафия бе хора нали се биха видя се колко струва нашия хубавец на светлинни години е от кличко реванш чак иска кой ще ти даде реванш бе мишко неспря да се варгаля по ринга

    Коментиран от #22

  • 22 Ехаа

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "кличко":

    Измете веднъж пода, сега иска пак да го мете
    срам и резил
  • 23 васко

    2 0 Отговор
    И на мен ми се искаше Кобрата да спечели, но Кличко беше по-добър! Кобрат се държа наистина просташки ,и заради това поведение падна в моите очи.А за Кличко мога да кажа ,че в сравнение с великия Майк Тайсън той изглежда като аматьор
  • 24 Професора

    3 0 Отговор
    Излагация,българска простотия,Пулев става за охранител или бияч на някоя мутра но не и за бокса!Нямал късмет???????Какъв късмет бе,падна още първия рунд 2 пъти и се плези като клоун!Това да не е цирк.От целият мач това направи най голямо впечатление от негова страна,правете си извода!С тея нокдауни и това плезене малко приличаше на кечист.Нали те правят шоу и се мятат по ринга!
    Нямал уважение към Кличко.Бил монополист и незнам си какъв.Ами бий и ти,изгради империя като него,помагай на хората,на децата,дръж се като мъж,а не като ревла на която не и се е получил цвета на косата!!
    Който не е чел биографията на Кличко може да прочете в нета и да види колко пари е дал за болни деца и благотворителност!А нашият го канят в предаване за болно дете ,а той нямал време,много бил ангажиран и накрая той иска пари да го снимат,вместо да дава!За какво говорим,не го ли е срам,добре си го получи даже му беше малко.Вместо да го е срам да си вземе поука,нямал късмет!Е той един път не удари Кличко като хората,нямал късмет.Да не би опонента му да е падал на земята или съдийте да са дали нечестна победа,какво??Е за това да си беше мълчал и преди и след мача тогава нямаше да е жалък и смешен,но сега на всеки му прави впечатление не как падна,а колко смешен изглежда отстрани,прост,без обноски и възпитание!Типично за българина,особено малко мускулест,с пари,походка тип бабаит!
    Това е,на някои не им е приятно като го плюят Пульо но сам си го направи.Забелязахте ли,че след мача даже не искаше да поздрави отбора на съперника,даже и делегатите,които отидоха да видят как е със здравето,защото яко се пльосна на ринга като прострелян с пушка"помпа".За какво говорим тогава,нямал късмет,ха,ха,ха,ха!!!
  • 25 РОКИ

    1 0 Отговор
    Новият му псевдоним е СМОКА!
    Изложи се като кифладжия, но не с действията си на ринга, защото там го подкрепях, а с комплексарските си изцепки и държание!
    Но съм сигурен, че ще израстне и ще си вземе поуки!

    Коментиран от #28

  • 26 ТРОШАЧА

    0 0 Отговор
    Мдааа достатъчно беше след мача човек да погледне лицето на единия и лицето на другия ... какво по-красноречиво от това !???
  • 27 ФЕН

    0 0 Отговор
    Браво на Кобрата,държа се мъжки,дори доста поразклати Кличко в четвъртия и петия рунд,но след добрата атака в петия се отпусна и това помогна на Кличко веднага да го изненада.След атаките на нашето момче ясно се виждаше страха на Кличко,а той има доста опит и от трите си загуби е разбрал едно,много лесно губи ако го форсираш,затова играе внимателно и със страх.Съвета ми към Кобрата е един никога да не се чувства победител преди мача да свърши,и малко да се страхува защото страха ще го пази от внезапни и тежки удари.
  • 28 скар фейс

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "РОКИ":

    Малко, като боко тиквата се държи.. Нормално е да се издъни. Честно казано се забелязва много общо в държанието им.
  • 29 САМОКОБРАТА

    0 0 Отговор
    КОБРАТА НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ЗАГУБИ КЛИЧКО НЕ ИСКАШЕ ДА СЕ ПОДЛОЖИ НА ДОПИНГ ПРОБАТА, НО ЗАЩО????
    КЛИЧКО Е ПОЛЗВАЛ АНАБОЛИ И ЗА МЕН КОБРАТА Е №1
    НАДЯВАМ СЕ ТОЙ ДА НЕ СЕ ОТКАЖЕ, ЗАРАДИ ХОРАТА, КОИТО ГО НАПАДАТ!!!! САМО НАПРЕД КОБРА! ТИ ЩЕ ПОБЕДИШ И НЕКА ИЗЛЕЗЕ ОТ МИШАТА ДУПКА КЛИЧКО И ДА ОТИДЕ НА ПРОВЕРКА, ЗАЩОТО СИ ЛИЧИ, ЧЕ НЕ ИГРАЕ ПО ПРАВИЛАТА!
  • 30 ъъъ

    1 0 Отговор
    Кличко го опъна като куче, какъв късмет хахахахахах....
  • 31 Shmeker

    0 0 Отговор
    Квото и да плюете запомнете: Скоро или изобщо няма да видим друг български претендент за световната титла в тази категория. То никога не е имало.
    Само по себе си това е успех. Иначе Кубрат не бе подготвен и не знаеше какво точно става на ринга.
  • 32 не е интересно кой съм

    0 0 Отговор
    Истината за вАС - жалки, които плюете срещу всичко Българско, а не виждате нищо позитивно в участието на Пулев в този мач. Ние българите все много знаем, все много разбираме и все нещо си там, ама истината е друга. НЯМА по-скапана нация от нас. Изродихме се в нехранимайковци и тарикати, които чакат някой друг да им свърши работата а ние само да лапаме. Е няма такава държава. Всеки народ, САМ СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА. Не може поколения наред вече да растат без ценностна система и с чувство за безнаказаност и да сме добре - да вървим напред и нагоре. Само, че проблема е друг, проблема е че с това развитие и с този "матриал" ни чака още по-голямо падение. Не бих се изненадал ако след 30 години /а то не е толкова далеч/ да няма България.
  • 33 Промит мозък

    1 0 Отговор
    А ти мойто момче къде си? "Не е важно кой съм" ?
    Най-вероятно не си ходил и на един протест.
    Изродена нация знаеш ли защо сме? Защото оставихме младото поколение ето защо, защото нас когато бяхме младо поколене също ни оставиха да ни промиват мозъка.
    Защо всяко второ момиче копира чалга певица? Защо всеки втори келеш - тренира бокс или кикбокс, а след това ходи по дискотеките и в училище да се показва колко се е научил да се бие?
    Да няма да има България - то и сега е просто име на картата, тя е на мутренска държава и няма да се промени - защото горе в парламента всички са едни и същи - "водещият" се мени ама трупата е една и също. А народа е с промитият мозък - излиза за едно, а след това не знае за какво е излязъл - после се кротва и пак се оставя да го правят на глупак.
    Та.. ти какво си направил по въпроса?