Last news in Fakti

21 Ноември, 2014 16:57 1 444 2

Шефът на съдиите хвърли оставка преди дербито

  • никола джугански-
  • бфс-
  • оставка-
  • съдии
Шефът на съдиите хвърли оставка преди дербито - 1
Снимка: БТА

Председателят на Съдийската комисия към Българския футболен съюз Никола Джугански подаде оставка. Той е изпратил молба до президента на БФС Борислав Михайлов да бъде освободен след скандала, който се разрази с назначаването на Николай Йорданов за рефер на дербито между ЦСКА и Лудогорец.

„Винаги съм смятал, че футболът е само една игра. В последните дни обаче се оказва, че за мнозина футболът е война. И тази война трябва да бъде спечелена на всяка цена. Без подбор на начини и средства. И с цената на всичко. Това не е моята игра. Аз бях дотук...“, написа Джугански в профила си в социалните мрежи.

Предполага се, че става въпрос за назначението на съдията на мача ЦСКА  - Лудогорец Николай Йорданов, към което претенции проявиха „червените“.

„Господин президент, понякога човек е взел най-точното и правилно решение. Уви, когато всички останали са на обратното мнение, явно има нужда от корекция. И човек трябва да направи тази корекция, ако има време и възможността за това. И след това да си тръгне“, завършва мотивите си Никола Джугански.

Утре лидерът в „А“ група ЦСКА приема на своя стадион „Българска армия“ втория в класирането Лудогорец от 16:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 морален перко

    0 0 Отговор
    тройчо да сложат на негово място, тъкмо по-лесно сам на себе си ще си дава нарядите
  • 2 пламен

    0 0 Отговор
    не може все ние/цска/да мрънкаме и да сме недоволни,на доста от нас започва да ни писва и накрая да не извикаме .........само лудогорец .Дано съдиите се обединят и никои да не излезе да свири.......................Май ние сме най големите ревлювци,и дано победим ако има мач.