Last news in Fakti

21 Ноември, 2014 17:30 896 0

Торес: Искам да стана голмайстор на Серия „А“

  • фернандо торес-
  • милан-
  • голмайстор

От началото на сезона Торес е вкарал само един гол в калчото

Торес: Искам да стана голмайстор на Серия „А“ - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Нападателят на Милан Фернандо Торес заяви, че иска да стане голмайстор на Серия „А“, въпреки че от началото на сезона в калчото е отбелязал само един гол.

Испанецът бе привлечен на „Сан Сиро“ през лятото, но до момента разочарова с представянето си. 30-годишният играч е изиграл девет мача за „росонерите“ в Серия „А“, но се е разписал само веднъж.

„Моята цел е да стана голмайстор. Милан ме доведе тук, за да вкарвам и да се възползвам от открилите се шансове за гол. Въпреки това вкарването на голове не е фиксидея за мен. Ако видя съотборник в по-добра позиция, ще му подам“, заяви Торес пред Gazzetta dello Sport.

Милан е седма позиция във временното класиране на калчото с актив от 17 точки – с 11 по-малко от лидера Ювентус. В неделя „росонерите“ се изправят срещу градския си съперник Интер в дербито на 12-ия кръг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА