Last news in Fakti

21 Ноември, 2014 18:07 3 123 12

Христо Стоичков се глези в джакузи (ВИДЕО)

  • христо стоичков-
  • минск-
  • джакузи-
  • камата

Христо Стоичков вдигна тост в джакузито си в хотелската стая

Легендарният български футболист Христо Стоичков разкри какво обича най-много след тежък и ползотворен работен ден. След превъплъщаването си в суперагент 008 в преследване на Ариен Робен в Амстердам преди няколко дни (за контролата Холандия - Мексико), този път Камата посети Беларус, където се отдаде на заслужена почивка.

Кавалерът на „Златната топка“ работи като анализатор и коментатор за мексиканската телевизия „Унивисион“, а задачата му в Беларус бе да отразява контролата между домакините и Мексико.

В специален репортаж за телевизията Стоичков се разхожда в Минск, а материалът завършва в джакузи, където най-прочутият български футболист в приповдигнато настроение обявява мисията си за изпълнена.

„Приятелю Едгар! След пътувания с коли, колело и кораби накрая мисията е изпълнена. Това обичам най-много – гореща вода и студено шампанско! Свърших си работата. Мисия 008 приключи. Сега искам само да се наслаждавам. Поздрави на всички и прегръдка за теб“, сподели Стоичков на колегата си от „Унивисион“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Веселин Желязков

    0 0 Отговор
    Сигурно на испански,ще е нещо като-Ту парц,съмтаймс люн,съмтаймс уин

    Коментиран от #6

  • 2 спасен

    0 0 Отговор
    Бедава носи името на спасителя. стоичков по същия начин ще се кисне в пъкала но там "джакузито" ще е от катран.

    Коментиран от #5

  • 3 Атанас

    0 0 Отговор
    Снимката от прос....тка ли е правена ? Те ромите след много работа или медийни изяви трябва да разпускат, инак дяволският им мозък ще прегрее !

    Коментиран от #4, #7, #9

  • 4 Shmeker

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Атанас":

    Христо няма как да го очерните. Няма да успеете. Целият свят го обича. А най-лошото в случая е, че хем няма никакви изгледи някой българин да наследи успехите му или поне малко да се доближи до това, което той правеше на терена, хем давате акъл, все едно сте някаква висша форма на живот!
  • 5 гост 1

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "спасен":

    Това твоето е, чиста доза....завист ! Колкото и да злорадствате колкото и да драскате с това ще си останете, нито някога ще преживеете това което е изживял и видял ,нито емоциите и кефа които му предстои да изживее ! 18 г. съм живял извън България, в Европа , Африка, Азия... и като им отговоря че, съм българин....всички на момента, аааа Стойков ...!!! Не можем да оценяме и това е .....все търсим перфектно ,под вола теле а сме най-бракуваната нация ! А за перфекционистите ....и Айнщайн хората го уважават за това което е умеел по-вече от останалите ! Само дано не съм разочаровал феновете му с това разкритие...! Искам да завърша с известният лаф на един наш "велик" футболист...."духайте супата" на Стоичков !
  • 6 гост 1

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Веселин Желязков":

    Не съм нито фен, нито личен приятел на Стоичков но, 1-во той не е испанец ни англичанин че, да трябва да говори тези езици без акцент.... и все пак се оправя ! 2-ро не ме интересува какъв е и какво прави и говори Стоичков. Ако, прави нещо противозаконно ,това интересува Полицията, ако се излага някъде това засяга близките и фамилията му, мен ме интересува какви са уменията и какво може във футбола ! 3-то Заставам зад него и си правя труда да пиша всичко това в негова защита, защото пишете всичко около него но, само не и за уменията му в спорта, а тези неща и черти които обсъждате не са ваша работа и не ви засяга ! Общото ми със него е националната ни идентичност а, за прославата и на нея, той е направил по-вече от всеки друг сънародник без значение дали е било просто по стечение на обстоятелствата, дали го е искал или не е..... !
  • 7 ккко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Атанас":

    Разпуска ами да разпуска бе, да не го прави за твоя сметка че, негодуваш и от завист сега пък бил ром пффф аман.
  • 8 спасен

    0 0 Отговор
    За какво да му завиждам бе човек,за това че ще се пържи вечно в ада ли а пък аз ще съм с Иисус в рая ако някой на някого трябва да завижда то това е той на мен а не аз на него.За нищо на света не бих се разменил със стоичков той е един беден и нещастен човечец:

    "Защото казваш:богат съм,разбогатях и от нищо не се нуждая,а не знаеш,че ти си злочест и клет,сиромах,сляп и гол-
    съветвам те да си купиш от Мене злато,през огън пречистено,за да се обогатиш; и бяло облекло,за да се облечеш, и да се не виждат срамотите на твоята голота, и с очна мас намажи очите си, за да виждаш." откр.3-17,18.

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Маги

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Атанас":

    Всъщност има про...тутка - самият стоичков се хвали с лявата си ръка че са 2

    Коментиран от #12

  • 10 ккко

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "спасен":

    Ами тъй кажи бе че, си от онези деранжираните та да си дойдем на думата ! Господ така е устроил света, ако е искал щеше да го създаде без завист, злоба, алчност и отмъстителност та да не си косим нервите и да се чудим сега какво да правим с тези пороци ?! А доброто което е направил....забрави го нали а.....!!! Даренията му,фондовете в които участва, инвестициите, спечелените чужди пари и вкарани в България, детското училище за таланти.... а ? И аз уважавам религията си защото тя и вярата в нея са запазили българщината но, приемам животът такъв какъвто и с каквото го е създал Всевишният ! А не като вас лъже-"божии" слуги, двулични ,алчни ,нагли и изнасилвачи на деца ...!!! Хората не са слепи , бил съм във Ватикана и видях с какво са пълни музеите им...крали ,крали, па крали през вековете че ,са се забравили и нашата патриаршия виждаме по телевизията да не сме глухи и слепи та да не знаем за какво се борят...то църковни имоти ,борба за власт и престол, длъжности и т.н....резил !
    Ще ми четеш ти извадки от Библията и ще съдиш хората които са допринесли най-много да се знае и чуе името България по света ! Да малко нетактичен е ,елементарен, глуповат в мислите и изказванията си , личи си че, доста часове в училище е отсъствал като да бяга след топката...но, все пак заслугите му не са за това че , е учен или професор...какво искате от него !?
  • 11 ккко

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "спасен":

    Знаеш ли къде ще си, до червеите ...които ще те ръфат на 2 м. под земята и с държащ в ръцете си изсъхнал букет....ама не са шашкай де то всички това ни чака !!!
  • 12 гост 1

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Маги":

    Да бе , сигурно щото твоите ръце са девствени? Присмял се хърбел на щърбел ! :)