Last news in Fakti

22 Ноември, 2014 12:48 645 0

Без Гълъбинов Ливорно бе разбит в Серия „Б”

  • андрей гълъбинов-
  • ливорно-
  • фрозиноне-
  • серия б

Българският национал остана на резервната скамейка

Без Гълъбинов Ливорно бе разбит в Серия „Б” - 1
Снимка: БТА

Отборът на Андрей Гълъбинов Ливорно допусна тежка загуба в среща от 15-ия кръг на италианската Серия „Б”. Фрозиноне разби гостите с 5:1 и излече временно на първо място в класирането.

Българският национал бе в групата за мача, но остана на резервната скамейка и не се появи в игра. Ливорно поведе с гол на Силигарди четвърт час след началния съдийски сигнал, но Фрозиноне върна две попадения до края на първата част, а през второто полувреме вкара още три.

Ливорно е на трета позиция в класирането с актив от 24 точки – с 4 по-малко от Фрозиноне и Карпи. От началото на сезона пък нападателят Гълъбинов, който се разписа срещу Малта в неделя, е изиграл седем мача, в които е отбелязал 2 гола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА