Last news in Fakti

22 Ноември, 2014 16:58 961 1

Гуардиола: Недоволните да си ходят!

  • гуардиола-
  • байерн мюнхен

Който не иска да играе в Байерн, да ходи в друг отбор, отсече Гуардиола

Гуардиола: Недоволните да си ходят! - 1
Снимка: БТА/АР
Наставникът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола даде зелена светлина на недоволните футболисти да си стягат багажа и да търсят желаните от тях нови предизвикателства. Испанецът визира предимно Пиер-Емил Хойберг и Джердан Шакири, които публично и последователно изразиха недоволството си от ролята им на твърди резерви.

"До Коледа имаме още осем важни двубоя и през зимната пауза ще говорим за това кои могат да си тръгнат", сподели Гуардиола.

"Но в Байерн Мюнхен аз искам да виждам само футболисти, които искат да играят тук. Когато един футболист не иска да остане при нас, трябва да отиде в друг отбор."

"Завръщането на Бастиан Швайнщайгер е добра новина. Той е в добро физическо състояние и ще може да ни помогне. Не трябва да си търсим оправдание с контузените футболисти. Трябва да намираме решения и в тяхно отсъствие и да компенсираме липсата им", допълни Гуардиола.

В същото време халф-бекът Давид Алаба изрази увереност, че ще може да се завърне на терена по време на зимната подготовка на своите. Австриецът получи частично разкъсване на коленна връзка.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 спасен

    0 0 Отговор
    Тоя е поредния слуга на сатаната, знака който прави с ръката си означава 666 проверете сами на: https://www.youtube.com/watch?v=fKFIiAAeZUk