Last news in Fakti

22 Ноември, 2014 17:26 856 0

Локо Пловдив победи минимално Марек

  • марек-
  • локомотив пловдив-
  • камбуров

Камбуров отново отбеляза за пловдивчани

Локо Пловдив победи минимално Марек - 1
Снимка: БТА
Локомотив (Пловдив) надви Марек с минималното 1:0 в среща от 16-ия кръг на "А" група. Мартин Камбуров вкара в 68-ата минута и донесе ценните три точки за "смърфовете". 
 
Първата част на "Лаута" протече без отбелязани попадения, като избраниците на Христо Колев-Бащата бяха по-активни, но така и не създадоха чисти голови положения пред Николай Банков. Домакините продължиха да търсят така желаното откриване на резултата и след почивката. В 56-ата минута Бирсент Карагерен пропусна най-чистото положение, нацелвайки гредата на вратата на Марек.
 
В 67-ата минута дупничани също създадоха опасност. Еньо Кръстовчев се отскубна от бранителите на Локо (Пд) и стреля, но Александър Витанов спаси. В ответната атака отбраната на Марек най-сетне се пропука, след като капитанът на "смърфовете" Мартин Камбуров със страхотен удар от воле изведе Локомотив напред в резултата - 1:0.
 
В заключителната част на двубоя дупничани усложниха ситуацията си сами, след като останаха с човек по-малко, заради два жълти картона на Димитър Петков, който беше изгонен в 76-ата минута. Въпреки численото превъзходство и множеството положения до края, "смърфовете" така и не съумяха да увеличат аванса и и спечелиха само с 1:0.
 
След минималната победа Локомотив (Пловдив) събра 19 точки и заема 9-ата позиция. Марек е на предпоследното място с 12 точки.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА