Last news in Fakti

22 Ноември, 2014 19:27 1 720 6

Стойчо: Все едно Лудогорец са богопомазани

  • цска-
  • младенов-
  • лудогорец-
  • съдийство

Наставникът на ЦСКА отново недоволен от съдийството

Стойчо: Все едно Лудогорец са богопомазани - 1
Снимка: БТА
 Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отново изригна по адрес на съдийството след дербито с Лудогорец, завършило 1:1.
 
„Очаквах съдията да свири по този начин. И опасенията ми се оправдаха. Таско Тасков подпираше Лудогорец”, изригна наставникът на „червените”.
 
„За какво беше поведението на Ешпиньо, Кейсара Моци и Минев, ако не за червен картон?! Ама бил вече дал червен картон реферът, ами какво от това?! Що покаже още, още и още, щом като има нарушение. Та Минев трябваше 20 фаула ли да направи, за да получи поне жълт картон?!”, заяви Младенов.
 
„Имаше и ситуации в наказателното поле на Лудогорец, които не бяха отсъдени в наша полза. Знаете ли защо Лудогорец играят грубо, агресивно и нагло, защото са богопомазани. Защото ги подкрепят. Благодаря на публиката. Тя беше прекрасна. Тя е винаги с нас в трудните моменти и ние се прекланяме на феновете”, добави Младенов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Петров

    2 0 Отговор
    тоя реве като ВДОВИЦА ЗА Х.. , да ходи да се прегледа някъде............................
  • 2 Валентин Петров

    2 0 Отговор
    "Наставникът на ЦСКА отново недоволен от съдийството" ЧЕ ТОЯ КОГА Е БИЛ ДОВОЛЕН...................
  • 3 диан

    3 0 Отговор
    сега ще ги накажат мощно ЦСКА
    за камъните няма мърдане
    съдията трябваше да прекрати мача
    то не е да счупиш на автобус стъклото
    може да контузиш играч за 2 или 3 милиона
    или роналдо за 90
    но не очакваха такава глупост че да си напуснат терена сами
  • 4 Autohouse Randm

    1 0 Отговор
    toia revlio ne mlakna.mnogo smeshen tip.
  • 5 Владислав Димитров

    1 0 Отговор
    Тройчо Плачков, кога най-после ще млъкнеш ?
  • 6 running wild

    1 0 Отговор
    Т'ва червено комуне(Тройчо) БФС е време да го "подгони" персонално: рев за деня на мача - смениха го! Рев по съдията - смениха го! 24 мин. игра с човек повече, след това рев защо не е изгонен половината отбор на Лудогорец, пак по съдията! Две дузпи не му свирили... само той и цяла комунистическа България обаче ги видяха!
    Каквото и да се пише и коментира, Лудогорец все още е по-добрия отбор от червената мъгла (има статия в Гонг наН. Александров, че видите ли ЦСКА е вече подминала Лудите...)! Мачът беше изигран абсолютно стратегически от зелените. А трябваше да се мисли и донякъде за съхранение, 'щото предстои мач с един истински червен отбор, а не "цветно ксерокопие" на един такъв от Москва!