Last news in Fakti

23 Ноември, 2014 00:28 646 0

Ювентус подчини Лацио на „Олимпико”, Погба вкара два гола

  • ювентус-
  • лацио-
  • серия а-
  • пол погба

Вече в 20 поредни мача Лацио няма победа над Ювентус

Ювентус подчини Лацио на „Олимпико”, Погба вкара два гола - 1
Снимка: БТА/ AP

Ювентус разби Лацио с 3:0 в среща от 12-ия кръг на италианската Серия „А”. Двубоят, игран на „Олимпико” в Рим, бе изключително интересен, като и двата отбора създадоха куп голови положения.

Домакините обаче не успяха да реализират своите и платиха висока цена. Пол Погба даде преднина на „бианконерите” в 24-ата минута след светкавична контраатака и подаване на Карлос Тевес.

Десет минути след началото на второто полувреме аржентинският нападател на торинци удвои след пас на Клаудио Маркизио, а в 64-ата минута Пол Погба оформи крайния резултат с втория си гол в мача.

Двадесет минути преди края на редовното време Симоне Падоин от Юве получи втори жълт картон и гостите трябваше да доиграят срещата с човек по-малко. Въпреки това Лацио не успя да вкара гол и вече 20 поредни мача няма победа над гранда от Торино.

„Бианконерите” са първи във временното класиране с актив от 31 точки, следвани от Рома с 28. Римските „вълци” се измъчиха срещу Аталанта като гост, но спечелиха важни три точки в борбата за скудетото. Утре ще се изиграят още седем мача от кръга, най-интересен от които е дербито между Милан и Интер от 21:45 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА