23 Ноември, 2014 10:58 722 0

Бербо се завърна, но Монако се издъни

  • бербатов-
  • монако-
  • каен

Българинът игра цял мач при ремито 2:2 с Каен и се отчете с фрапантни пропуски

Бербо се завърна, но Монако се издъни - 1
Снимка: БТА/АР

Българската звезда на Монако Димитър Бербатов се завърна в игра за своя тим при равенството 2:2 у дома срещу Каен в среща от 14-ия кръг на Лига 1. Опитният таран излезе като титуляр за своя отбор и остана на терена през всичките 90 минути. Той обаче не се представи в най-добрата си светлина, тъй като изпусна много изгодни положения за своя отбор.

Все пак обаче имаше вина за първия гол на своя тим, след като още в 5-ата минута след удар на българина по диагонала топката се отби в Иморо и влезе във вратата на гостите след този автогол.

В 50-ата минута обаче Каен изненадващо изравни, след като Койта отправи страхотен удар с който не остави шансове на противниковия вратар.

Само две минути след това Кондогбия не се разбра с вратаря си и с глава го прехвърли, за да даде авана на гостите. Това бе втори автогол в мача. Бербатов пък направи два невероятни пропуска след това. В 61-ата минута от чудесна позиция той стреля в тялото на бранител, а след това стражът на гостите спря топката пред голлинията при втората изгодна ситуация за българина.

В 75-ата минута обаче Моутиньо с изравнителен гол възстанови статуквото и оформи крайното 2:2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА