Last news in Fakti

23 Ноември, 2014 20:08 609 1

Берое и Славия не се победиха

  • берое-
  • славия-
  • а група

Мачът в Стара Загора завърши при резултат от 1:1

Берое и Славия не се победиха - 1
Снимка: БТА

Отборите на Берое и Славия завършиха при равен резултат от 1:1 в мач от 16-ия кръг на А група.

Мачът в Стара Загора започна с натиск на домакините, като още в 6-та минута вратарят на столичани Емил Петров трябваше да избива мощен шут на Венци Христов. В 10-та минута Керкар отбеляза след мощен шут от далеч и даде преднина на Берое за 1:0. Натискът на заралии продължи и Мапуку изпусна да отбележи от изключително чиста позиция. Славия отвърна в 29-та минута, когато Вълчанов изведе Фонсека, но той пропусна пред празна врата. В края на полувремето Петров отново трябваше да спасява  силен шут на Христов.

Славия успя да изравни резултата от още с началото на второто полувреме.  В 46-та минута Ради Василев направи прекрасен самостоятелен рейд, който завърши с гол за 1:1. Берое отвърна с точен, но слаб шут на Мапуку, който Петров спаси. В 76-та минута стражът на Славия трябваше да избива и мощен шут на Христов от пряк-свободен удар, а малко по-късно мощен удар на Керкар мина покрай вратата.

След това равенство Берое остана на трето място в класирането на А група с актив от 28 точки,  докато Славия остава на 10-то с актив от 14.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал Пацоне

    0 0 Отговор
    Чичо Венци пак направи някой и друг лев!Разбран мач!Трябва да се разследва!В бет365 го блокираха от 75 мин.Тъкмо щях да го играя Х,като видях какъв тетър играят и го блокираха!Правете си изводите...