Last news in Fakti

23 Ноември, 2014 22:40 4 021 6

Любо Пенев хвърли истинска атомна бомба срещу БФС

  • любослав пенев-
  • бомба-
  • бфс

Той заяви, че Йордан Лечков е виновен, за това Бербатов да не се завърне в националния отбор

Любо Пенев хвърли истинска атомна бомба срещу БФС - 1
Снимка: БТА

Любослав Пенев атакува изключително жестоко няколко от членовете на БФС.

Наскоро Пенев бе уволнен от поста на селекционер на националния отбор по футбол на България. Пред БТВ той атакува членовете на Изпълкома Емил Костадинов, Венци Стефанов, Йордан Лечков и Кирил Домусчиев. Според Пенев те стоят в основата на неговото уволнение и намекна, че са твърде некомпетентни във футболно отношение, за да взимат подобни решения.

„Нямам информация да съм предаден от някого. През последните 3-4 седмици гледах, четох, слушах доста изказвания. Например изказвания от хора, които са в Изпълкома. Такива, които нито са играли футбол, нито имат лиценз за треньори. Венцислав Стефанов чета, че казва, че го е срам да гледа националния отбор. Но според мене е защото няма играчи от неговия отбор. Да, слабо играхме, но не може да се казва, че те е срам.

Друг пък може да ми дава съвети за джипове, за коли, за цолаж на джанти. За  вицепрезидента на БФС Фурнаджиев, защото тези хора са много чувствителни и обидчиви, когато не им казваш каквото искат.
Другият пък казва, че имал икономическо образование, не разбирал от футбол, ама да си кажел. Ами по-добре се изкажи за корабите си по пристанищата или пък за хапчетата, които се произвеждат, какъв цвят трябва да бъдат. Аз съм го виждал (Кирил Домусчиев) в чужбина какъв е. Там е много нисичък човек, един тих, спокоен. Може би тези хора да са ценни за отборите си, за фирмите си, за българското общество. Но не приемам тези хора да определят посоката на развитие на българския футбол. Та той не знае какво е тактика, кондиция, координация, физическа подготовка, външен, вътрешен.“

Особено тежки бяха нападките на Пенев срещу неговите бивши съотборници от националния отбор Йордан Лечков и Емил Костадинов, за които буквално каза, че не разбират нищо от футболна организация. Той заяви и че именно Лечков е основният виновник, за това Димитър Бербатов да не се завърне в националния отбор.

„Не съм съгласен и не мога да приема това, че хора, които нямат нищо общо с футбола дават оценка за работата ми. Едните не знаят нищо, а другите – нещо. Да, те карат и двамата курсове за лиценз, но са още доста в началото. Били са доста смешни в провеждането на една тренировка от практиката им, а е трябвало един човек, който е бил там да влиза и да завършва тренировката. През 2007 година, март месец, прибирам се вкъщи, щракам каналите, стигам до „Шоуто на Слави“, позната физиономия, Костадинов там. Една книга има за пожелания там, мисля, че не греша, че пожеланието беше написано така „Бади такав какавото си“. Три думи, три правописни грешки

Йордан Лечков е един от известните лицемери в БФС. Гаранция, че ще има реакция на моите думи. Но той явно е човек, който чете по различен начин думите, използва често етика и морал. Но не знам колко дела има- 5, 7, 9, 11, 100 дела. Аз не знам изобщо как се разхожда спокойно, а говори за морал. Лечков е основният виновник за това Бербатов да не играе в националния отбор. Бербатов ако беше дошъл да играе под мое ръководство, щеше да чупи рекорди.  Бербатов беше на косъм да се върне, но в последния момент нещо стана. Ясно е, че нямаме футболисти като него, за да го пренебрегнем и изгоним. Виновникът за това е Йордан Лечков.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 librari

    1 0 Отговор
    Това е истината само л..на накъдето се обърнеш !!! Дори да е истина това което казва никой няма да обърне внимание !!! Защото ще си траят ще казват ,че това не е истина се друг е виновен и така и така. Докога ще е така докогато можем да търпим а ние търпим за всичко , големи тъпанари сме !!! Да си ходят всички от БФС но те са нагли и ще си стоят зада си взимат парите и да се правят на разбиращи и много работещи ама за кого никой не знае !!! Така до никъде няма да стигнем дано да има лъч светлина в тунела !!!
  • 2 Онзи

    0 0 Отговор
    Вземи се гръмни смотаняк ,типично по нашенски ,друг ти е .рал в гащите ,ако не беше чичо ти да си козар.Ти беше наи покровителствания некадърник.
  • 3 Shmeker

    1 0 Отговор
    Ами до хубаво другите кофти, ама защо на отбора нивото започна да пада и пада?? То това си е треньорска вина.
  • 4 гол

    0 0 Отговор
    Да не можеш да биеш Малта не е срам а позор. И за това е виновен Лечков - лицемера и Бербатов защото не иска да играе. Айде моля ти се!
  • 5 Агоп

    0 0 Отговор
    ЛП е агресивен комплексар и позьор, за него всичко е ясно. Интересно е дали онези около и над него (без съмнение обвързани с черното тото ) ще бъдат "надникнати" от съответните власти...
  • 6 Шефьор

    0 0 Отговор
    Чичовото, що тъй ти е крив космоса-пардон футбола? Ми, ти си едно голямо недоразумение. Толкова си можеш, а то и без да си лицензиран треньор се видя, че нищо не разбира от стратегия, тактика, кондиция, ляв или десен фалц, а да не говорим за икономика и хапчета, кораби цвят на боята с която се произвеждат хапчета.