Last news in Fakti

24 Ноември, 2014 12:45 925 0

Столът на Брендън Роджърс е разклатен

  • брендън роджърс-
  • ливърпул-
  • уволнение

В сряда Ливърпул гостува на Лудогорец в Шампионската лига

Столът на Брендън Роджърс е разклатен - 1
Снимка: БТА/ AP

В неделя Ливърпул записа трета поредна загуба във Висшата лига и се свлече до 12-ата позиция във временното класиране. Само преди няколко месеца „мърсисайдци“ се бореха за титлата на Острова, но през този сезон нещата не са никак розови.

Според медиите в Англия столът на треньора Брендън Роджърс е сериозно разклатен. Daily Express пише, че наставникът на Борусия (Дортмунд) Юрген Клоп е основен кандидат за наследник на 41-годишния специалист.

Вчера Ливърпул поведе при гостуването си на Кристъл Палас, но домакините обърнаха резултата с три безответни гола и нанесоха шеста загуба на „червените“ от началото на сезона.

В сряда Ливърпул гостува на Лудогорец в София в среща от груповата фаза на Шампионската лига. Според някои издания този мач ще определи бъдещето на Брендън Роджърс, който ще се опита да спаси сезона с класиране за осминафиналите в „лигата на богатите“.

В група „B“ Реал (Мадрид) е едноличен лидер с актив от 12 точки, следван от Базел с 6. Ливърпул и Лудогорец имат по 3 точки. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА