Last news in Fakti

24 Ноември, 2014 15:25 692 1

Ангел Петричев няма да подава жалба срещу ЦСКА

  • ангел петричев-
  • жалба-
  • цска

Той призна, че е останал огорчен от плюнката срещу него

Ангел Петричев няма да подава жалба срещу ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че не възнамерява да подава жалба срещу ЦСКА.

Двата отбора завършиха при резултат от 1:1 в съботния мач помежду им от последния кръг на А група. По време на интервютата след края на срещата Петричев бе наплют от един от феновете на „червените“. Пред „Гонг“ изпълнителният директор на тима от Разград призна, че е бил огорчен от атаката срещу него, но не смята да предприема ответни действия.

„Нямам намерение да подавам жалба срещу ЦСКА, въпреки че останах много огорчен от атаката срещу мен. Още в началото на така наречената "война" аз се зарекох, че няма да кажа лоша дума и продължавам да държа на това. Не ми беше лесно да запазя самообладание в тази ситуация, но го направих заради многото приятели, които са фенове на ЦСКА. Те ми се обадиха възмутени от случилото се. Обади ми се и Ивайло Манджуков, който също се разграничи, което му прави чест. В момента имам много по-важни задачи от това да продължавам войни. За мен случаят е приключил.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 running wild

    1 0 Отговор
    Абе подавайте бе! Нема само чорбетата да реват! Като шумкари за мандра.