Last news in Fakti

24 Ноември, 2014 16:30 1 432 1

Юрген Клоп може да поеме Ливърпул

  • юрген клоп-
  • ливрпул-
  • брендън роджърс

Брендън Роджърс е все по-заплашен от уволнение

Юрген Клоп може да поеме Ливърпул - 1
Снимка: БТА/AP

Юрген Клоп е фаворит да наследи Брендън Роджърс на чело на английския Ливърпул, съобщи британското издание „Експрес‘.

През вчерашния ден „мърсисайдци“ загубиха мача си срещу Кристъл Палас с 3:1, което е трета поредна загуба за тях в Английската висша лига.  Към момента доста от феновете на отбора се съмняват в тактическите решения на мениджъра на клуба Брендън Роджърс. Той е обвиняван и че не е направил добра селекция, след като не успя да преодолее липсата на преминалия в Барселона през лятото Луис Суарес.

Вече става все по-вероятно треньорът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп да поеме отбора от „Анфийлд“.  Клоп постигна изключителни неща с германския тим. Под неговото ръководство Борусия спечели две титли на Германия, а през 2013 г. игра и финал на Шампионската лига. Към момента обаче отборът е изпаднал в игрова криза и се намира на незавидното 16-то място в Бундеслигата.

Големият проблем пред Клоп е, че му е трудно да запази звездите в своя отбор, които често преминават в директния съперник Байерн Мюнхен. Той вече заяви, че с удоволствие би работил в Англия и ръководството на Ливърпул вече обмисля оферта към германеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Апостолов

    0 0 Отговор
    Ексклузивно: "Фенуей Спортс Груп" обсъждат "нежелан" план "Б"

    http://www.otbor.bg/sportove/futbol/futbol-angliya/premiarship/livarpul/ekskluzivno-fenuey-sports-grup-obsazhdat-nezhelan-plan-b.html