Last news in Fakti

24 Ноември, 2014 17:16 795 0

Лицензът на ЦСКА не е застрашен

  • цска-
  • лиценз-
  • уефа

Според УЕФА червените са изпълнили изискванията на Комисията за финансов контрол

Лицензът на ЦСКА не е застрашен - 1
Снимка: БТА

Комисията за финансов контрол на клубовете към УЕФА обяви какво е решила за 37-те европейски клуба, които бяха поставени под  финансов мониторинг.

Според решението на Комисията, издадено на 21-ви ноември, само 4 от клубовете са застрашени с отнемане на техния лиценз за участие в европейските клубни турнири, като сред тях не присъства името на българския ЦСКА. Според него проверките, които са били проведени на 30-ти юни и 30-ти септември тази година,  са установили, че „армейците“ са покрили изискванията на Комисията за финансов контрол и не са застрашени от отнемане на лиценза.

Клубовете, които все още не са успели да разрешат финансовите си проблеми са Бурсаспор (Турция), Екранас (Литва), Клуж (Румъния) и Астра (Румъния).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА