Last news in Fakti

25 Ноември, 2014 19:25 781 0

Анди Мъри стартира в Абу Даби

  • анди мъри-
  • абу даби-
  • гаел монфис

В първия мач в програмата на турнира шотландецът ще се изправи срещу Монфис

Анди Мъри стартира в Абу Даби - 1
Снимка: БТА/АР

Представителят на Великобритания Анди Мъри се надява следващият сезон да бъде силен за него и смята да го започне на 1 януари с демонстративния турнир в Абу Даби.

Официалният жребий на надпреварата, който бе изтеглен днес, потвърди, че в първия мач в програмата шотландецът ще се изправи срещу атрактивния Гаел Монфис. Победителят от двамата ще се изправи срещу Рафаел Надал във втория ден на турнира. В другата половина на схемата сили ще премерят Стан Вавринка и Жо-Вилфред Цонга, а този, който стигне до крайния успех, ще играе със световния номер едно Рафаел Надал.

"Завърших сезона по чудесен начин с три титли в края. Надявам се да запазя доброто темпо и 2015 година да бъде още по-успешна за мен, а турнирът в Абу Даби ще бъде началото" - сподели олимпийският шампион от Лондон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА