26 Ноември, 2014 11:18 913 0

Фен на Ливърпул потроши пейки в Борисовата градина

  • фен-
  • ливърпул-
  • лудогорец-
  • шампионска лига-
  • борисова градина

Столичните полицаи ще охраняват феновете на гостуващия отбор, те ще следят и за недопускането на инциденти на територията на София

Фен на Ливърпул потроши пейки в Борисовата градина - 1
Снимка: БТА/ AP

Английски привърженик на Ливърпул е задържан в нетрезво състояние, докато чупел пейки в Борисовата градина в София, съобщи БНР.

Тази вечер от 21:45 часа Лудогорец приема „мърсисайдци“ в среща от Шампионската лига, като се очаква над 2300 фена на „червените“ да пристигнат у нас. Арена на сблъсъка е Националният стадион „Васил Левски“.

От МВР информираха, че са предприети всички необходими мерки за охрана на обществения ред в столицата във връзка с предстоящата футболна среща. На стадиона охраната е поета от частна охранителна фирма. Столичните полицаи ще охраняват феновете на гостуващия отбор, те ще следят и за  недопускането на инциденти на територията на София.

Създадена е организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона. На изградените контролно - пропускателни пунктове униформените ще проверяват за носене на забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми).

От ръководството на Лудогорец призоваха своите фенове да влязат по-рано на стадиона.  От пресцентъра на Център за градска мобилност съобщиха, че част от линиите на обществения транспорт ще бъдат с удължено работно време заради мача. Промяната се отнася за тролейбусна линия 2, трамвайни линии 10, 12 и 18, автобусни линии 76, 94, 280 и 604, както и метрото. Всички те ще работят до 01:00 часа на 27 ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА