Last news in Fakti

26 Ноември, 2014 12:18 2 176 0

Откриха мъртъв бивш футболист на Вихрен

  • славчо арсов-
  • чавата-
  • мъртъв-
  • инфаркт-
  • вихрен

Безжизненото му тяло е престояло два дни в банята

Бившият играч на Вихрен (Сандански) Славчо Арсов, известен в града като Чавата, е открит мъртъв в банята на къщата си на ул. „Пирин" в курортния град, съобщи вестник „Струма".

Пръв на потресаващата гледка се натъкнал братовчед му Петър, който отишъл в къщата да го потърси, защото телевизорът му работел, а вратата на жилището била заключена. Чавата е разведен от доста години и живеел сам в двуетажната си къща. Има дъщеря, която живее в Пловдив и следва право в София. 

Наложило се братовчед му да влезе през терасата, като разбил вратата. Обиколил жилището и влязъл в банята, където открил тялото на Славо Арсов. Веднага се обадил на 112 и на място се отзовали криминалисти.

Дошъл и екип на Спешна помощ, но само за да констатира смъртта. Най-вероятната причина за трагедията е получен масивен инфаркт.

Съседи на бившия футболист споделиха, че Чавата е имал сърдечни проблеми. Безжизненото му тяло е престояло два дни в банята. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА