26 Ноември, 2014 15:00 879 0

Владо Стоянов: В Ливърпул имат футболисти по 30 млн, а в България нямаме стадион

  • владо стоянов-
  • ливърпул-
  • лудогорец

Той смята, че тимът от Разград не бива да изневерява на стила си срещу мърсисайдци

Владо Стоянов: В Ливърпул имат футболисти по 30 млн, а в България нямаме стадион - 1
Снимка: БТА

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов изрази оптимизъм преди мача от груповата фаза на Шампионската лига на неговия отбор срещу Ливърпул.

Мачът ще се играе днес от 21.45 ч. на Националния стадион „Васил Левски“.  Пред „Тема спорт“ Стоянов заяви, че се надява тимът от Разград да играе нападателно и да се противопостави на своя именит противник. Според него това, че Ливърпул постига доста слаби резултати в английското първенство няма да се отрази на отбора в предстоящата среща срещу българските шампиони.

„Смятам, че в първите три срещи до момента излизахме освободени и играехме атрактивно и на ви­соко ниво.  В гостуването на Базел обаче напрежението дойде в повече, едва ли не на всяка цена трябваше да вземем нещо, за­ради което не ни се получи.  Сега ще играем срещу един от най-силните отбори в света и трябва да бъдем освободени, без да мислим какво може да се случи. Да се надяваме, че резултатът ще е положителен за нас.

За какви кризи можем да говорим в Ливърпул? Та те имат футболисти за по 30-40 млн., а ние в България нямаме стадион. Вече ги наблюдавахме и сме запознати с техните силни и слаби страни.  С тези луди мачове, които изиграхме в Лига Европа миналата година и тази в Шампионската лига, винаги има реален шанс.  Със сигурност и срещу Ливърпул няма да изневерим на философията си.  Ние просто нямаме футболисти, с които да играем катеначо, а такива, с които да нападаме.“
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА