Last news in Fakti

26 Ноември, 2014 15:39 1 863 0

Христо Стоичков: Бях прав за тинята в БФС

  • христо стоичков-
  • тиня-
  • бфс

Камата заяви, че отдавна е предвидил какво ще се случи с националния отбор

Христо Стоичков: Бях прав за тинята в БФС - 1
Снимка: БТА/AP

Легендата на българския футбол Христо Стоичков заяви, че не е изненадан от скандалите, които разтърсиха българския футбол през последната седмица.

През последните няколко дни хвърчат непрестанни нападки между членовете на Изпълкома на БФС и бившия селекционер на националния отбор Любослав Пенев. Пред „Труд“ Стоичков заяви , че отдавна е предупреждавал за проблемите в българския футбол и националния отбор като цяло.

"Каква стана тя? Не съм роднина на баба Ванга, но това, което казах навремето за националния, за БФС и за цялата тиня въобще, се потвърждава отвсякъде на сто процента. Такъв бил Стоичков, онакъв бил, но пак се оказах прав за всичко. Няма какво да кажа за поредните скандали. По-точно не искам. На друга вълна съм. Бързам, защото още съм на деветата дупка. Но не на кавала, а на голф игрището."
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА