Last news in Fakti

26 Ноември, 2014 17:25 752 0

Адама Лалана: На "Анфийлд" Лудогорец показа, че е силен отбор

  • адама лалана-
  • лудогорец-
  • ливърпул

Според футболиста на Ливърпул неговият отбор в никакъв случай не бива да подценява българския шампион

Адама Лалана: На "Анфийлд" Лудогорец показа, че е силен отбор - 1
Снимка: БТА/AP

Една от звездите на Ливърпул Адам Лалана заяви, че неговият отбор не бива да подценява Лудогорец по време на мача между двата тима от груповата фаза на Шампионската лига.

В интервю пред официалния сайт на „мърсисайдци“ Лалана заяви, че при гостуването си на „Анфийлд“ българските шампиони са доказали, че са сериозен отбор, който в никакъв случай не бива да бъде подценяван.

„Вече веднъж победихме Лудогорец, но не бива да подценяваме този отбор. На „Анифйлд“ те доказаха, че не са отбор, който може  да бъде подценяван.  Те заслужават уважение, както всеки друг отбор. Надяваме се, че ако свършим работата си професионално ще се поздравим с трите точки.  Важно е да не допускаме гол, защото съм сигурен, че ще отбележим такъв. Важно е да играем силно, защото напоследък не се представяме много добре. Това няма да бъде лесен мач, защото на „Афийлд“ играчите на Лудогорец доказаха, че са силен и добре организиран отбор.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА