Last news in Fakti

26 Ноември, 2014 18:06 937 0

Юношите на Лудогорец отнесоха тройка от Ливърпул

  • лудогорец-
  • юноши-
  • ливърпул

В момента те са на последно място в своята група, без отбелязан гол

Юношите на Лудогорец отнесоха тройка от Ливърпул - 1
Снимка: БТА

Юношеският отбор на Лудогорец допусна пета поредна загуба в младежката Шампионска лига.

Момчетата на тима от Разград допуснаха загуба с 0:3 от Ливърпул пред близо 600 зрители на стадион „Георги Аспарухов“.

Мачът започна с натиск на „мърсисайдци“. В 7-та минута на вратарят Емил Господинов му се наложи да спасява точен удар на Олувасей Оджо.В 9-та минута Уилсън се възползва от грешка в отбраната на тима от Разград , но не успя да реализира от много чиста позиция. В 26-та минута Каньос даде много добро центриране в наказателното поле на Лудогорец, което Оджо засече във вратата за 0:1. В 29-та минута Роситър стреля силно от границите на наказателното поле, но Господинов успя да улови топката.  В 32-та минута силен изстрел от далеч на Уилсън мина покрай вратата. Лудогорец отвърна със силен шут на Преслав Петров в 42-та минута, който обаче мина високо над гредата.

Второто полувреме стартира равностойно, но играчите на Ливърпул отново издебнаха своя шанс. В 58-та минута Уилсън центрира добре от корнер, като топката бе засечена с глава във вратата от Джером Синклеър, който направи резултата 0:2. В 66-та минута Чиривела проби българската защита и отправи прецизен удар, който мина покрай гредата на Господинов. В 78-та минута Серхи Канос бе повален в наказателното поле на Лудогорец от Керчев и рефера отсъди дузпа за гостите. Именно Канос се нагърби с изпълнението на наказателния удар, но той бе спасен от вратаря Господинов.  В 82-та минута  Канос даде много добро подаване към Оджо, който от близка дистанция вкара за 0:3.  В 87-та минута Господинов отново трябваше да спасява много опасен удар на Роситър. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА