27 Ноември, 2014 01:07 2 318 0

Повсеместна радост в редиците на Лудогорец

  • лудогорец-
  • редици-
  • радост

Играчите на отбора щастливи след равенството с Ливърпул

Повсеместна радост в редиците на Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Героят на Лудогорец в мача срещу Ливърпул Георги Терзиев изрази своята радост след равенството на отбора срещу Ливърпул.

Тимът от Разград извоюва  геройско 2:2, а именно Терзиев вкара изравнителният гол в 88-та минута на мача.

„Направихме много добър мач и мисля, че надиграхме Ливърпул. Да надиграеш такива звезди е нещо страхотно. Този гол е незабравим момент в моята кариера. Не всеки ден вкарваш в Шампионската лига и то на Ливърпул. Просто топката дойде при мен и я вкарах. С тези мачове в Лига Европа и Шампионската лига натрупахме доста опит и самочувствие. Не е невъзможно да бие Реал Мадрид в Испания. Ако го направим ще преодолеем групата.“

Задоволството си от мача изрази и капитанът на Лудогорец Станислав Дяков, според когото спечелената точка е голям успех за неговия клуб.

„Днес можехме и да спечелим, но точката е голям успех за нашия клуб. Не си спомням Ливърпул да са имали кой знае какви положения. За мен беше истинска чест да се изправя срещу звезди като Джерард и всички останали. Играхме добре срещу много класни футболисти. Шапки долу пред тази публика. Дай Боже догодина пак да играем в Шампионската лига. Чувството  неописуемо.

Според Михаил Александров Лудогорец е играл по-добре и е заслужавал трите точки.

„Щеше да е добре ако бяхме взели трите точки. Играхме по-добре и създадохме повече положения. Точката срещу такъв съперник обаче също не е малко. Може би с малко късмет щяхме да отбележим и трети гол.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА