Last news in Fakti

27 Ноември, 2014 14:00 814 0

Нова порция Лига Европа днес

  • лига европа
Нова порция Лига Европа днес - 1
Снимка: БТА/AP

Петият кръг от Шампионската лига ни предложи много интересни сблъсъци, Лудогорец донесе нови емоции на БГ феновете, а днес ни предстои и нова порция от втория по сила клубен турнир - Лига Европа.

Италианският гранд Интер също е близо до класиране на 1/16-финал, като ще се нуждае само от точка днес в домакинството си на Днипро в група "F".

В същото време, Селтик на Александър Тонев също е близо до класиране напред в турнира, като обаче ще трябва да търси победа в домакинството си на лидера в групата Залцбург. Евентуален успех обаче дава реален шанс на детелините дори да завършат на първата позиция в крайното класиране и да се надяват на по-лесен съперник в следващата фаза.

Междувременно в група "С" Тотнъм и Бешикташ могат да си подпечатат визита за елиминациите. За целта и двата тима трябва да победят съответно Партизан и Астерас или поне да завършат наравно, като дори и хикса ще устройва двата фаворита да продължат напред.

Ето и всички срещи от ЛЕ, които ни очакват тази вечер:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА