27 Ноември, 2014 14:30 946 0

Левски иска да разкара Луис Педро и Белаид

  • левски-
  • луис педро-
  • белаид

Ситуацията във финансово отношение в клуба не е никак сигурна

Левски иска да разкара Луис Педро и Белаид - 1
Снимка: БТА

Отборът на  Левски вече мисли за зимната селекция, но понеже ситуацията на клуба във финансово отношение не е никак сигурна, "сините" са се съсредоточили върху играчите, които искат да разкарат от отбора.

Фаворит за напускане е холандското крило Луис Педро. Футболистът разочарова след като бе привлечен от Ботев (Пловдив). Той имаше някои добри изяви в началото, но след това вбеси всички с непостоянството си и прекалено индивидуалната си игра. Затова на "Герена" ще направят всичко възможно да се разделят с него. Проблемът е, че за момента Педро се е вкопчил здраво в Левски и не иска да си тръгва без борба.

Другият, който "сините" ще пробват да махнат е Аймен Белаид. Към футболиста интерес има от китайски клубове. Надеждата на "Герена" е за него дори да се вземе трансферна сума, а с нея в клуба да намерят друг играч за неговата позиция.  Валери Домовчийски и Мигел Бедоя също може би ще попаднат под ударите на синьото ръководство, защото и те се представят доста колебливо от началото на настоящия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА