27 Ноември, 2014 17:15 784 1

Буш: Не са верни слуховете, че напускам ЦСКА

  • серджиу буш-
  • цска-
  • слухове-
  • антон карачанаков

Нападателят заяви, че не знае за интерес от страна на Легия Варшава към него

Буш: Не са верни слуховете, че напускам ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Нападателят на ЦСКА Серджиу Буш отрече слуховете, че ще напусне тима през зимата. Румънецът бе награден за играч на месец октомври и заяви, че се чувства добре при „червените”.

„Слуховете не са верни. Прочетох, че Легия (Варшава) ме иска, но не знам нищо за това. Чувствам се много добре в ЦСКА, това е най-важното за мен”, сподели Буш, който получава награда за втори път.

„Не мисля за напускане на ЦСКА. Клубът има финансови проблеми и ако моят трансфер би помогнал финансово, то тогава бих помогнал с цялото си сърце. Но както казах – всичко е наред, чувствам се добре тук. Имам още три мача до края на годината, ще видим след това”, заяви още румънският нападател на „червените”.

Друг играч на „армейците” – Антон Карачанаков, получи наградата за играч на XV кръг на „А” група за победата над Хасково с 4:2.

Буш е лидер при голмайсторите в българското първенство със своите 10 попадения. ЦСКА пък е първи в класирането с 37 точки, следван от Лудогорец с 32.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мони НСА

    0 0 Отговор
    на кои му дреме