Last news in Fakti

27 Ноември, 2014 17:48 1 511 2

Гонзо: „Левски” не може да бъде спонсор на БФС

  • георги иванов-
  • гонзо-
  • левски-
  • бфс-
  • наказание

Наставникът на Левски нападна и вечния съперник ЦСКА

Гонзо: „Левски” не може да бъде спонсор на БФС - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Георги Иванов – Гонзо нападна остро Българския футболен съюз заради санкциите и глобите, наложени на „сините” в последно време. Наставникът отправи остри критики и към съдиите, които според него вредят на клуба по някакъв начин.

„Левски не може да бъде спонсор на БФС и всеки кръг да има наказания. Смятам, че съдиите също по някакъв начин вредят на Левски. Много се надявам Ивайло Стоянов, който ще свири следващия ни мач, да свири така, както трябва, а не след мача пак да си говорим за съдийски грешки”, заяви Георги Иванов.

Гонзо се заяде и с вечния съперник ЦСКА: „Виждаме, че един клуб постоянно плаче и му сменят и съдии, дати и часове на мачовете. Аз не искам Левски да се превръща в някакъв клуб, който постоянно реве по медиите. Искам правилата да бъдат за всички”.

Георги Иванов, който присъства на откриването на паметна плоча за първия стадион на „сините”, бе наказан от Дисциплинарната комисия към БФС да не води тима си за един мач и глоба в размер на 500 лева. Причина за санкцията е нахлуването на Гонзо на терена по време на мача срещу Ботев (Пловдив).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мони НСА

    1 0 Отговор
    евала на Гонзо
  • 2 Autohouse Randm

    0 0 Отговор