27 Ноември, 2014 18:30 858 1

Анчелоти: Базел е по-добър от Ливърпул

  • карло анчелоти-
  • базел-
  • ливърпул-
  • шампионска лига

Базел и Ливърпул ще се борят за второто място в групата, докато Лудогорец ще се надява на чудо срещу Реал

Анчелоти: Базел е по-добър от Ливърпул - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти сподели, че според него Базел има по-големи шансове да се класира за осминафиналите в Шампионската лига от Ливърпул.

Швейцарците имат 6 точки и са втори в група „B”, в която е и Лудогорец, и дори равенство в последния кръг на „Анфийлд” ще ги класира напред в турнира.

„Мисля, че в момента Базел е по-добър от Ливърпул. Давам малко предимство на Базел в борбата за осминафиналите”, сподели италианецът след вчерашната победа на Реал над швейцарците с 1:0.

„Не играхме както обикновено. Но важното е, че победихме. Базел игра с много сърце и ни постави под напрежение през второто полувреме”, каза още Анчелоти.

На 9 декември Ливърпул приема Базел, а Реал е домакин на Лудогорец. Българският тим няма шансове за второто място, но при добро стечение на обстоятелствата може да се класира трети и да играе в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 prrr

    0 0 Отговор
    Щеше да е добре да обясните малко какви са тези "стечения на обстоятелствата" . . .