Last news in Fakti

27 Ноември, 2014 19:20 1 559 0

Лудогорец благодари на феновете: Няма да забравим пълните трибуни

  • лудогорец-
  • фенове-
  • благодарност-
  • шампионска лига

Лудогорец изказа най-искрени благодарности на феновете, които подкрепиха тима в ШЛ

Лудогорец благодари на феновете: Няма да забравим пълните трибуни - 1
Снимка: БТА

Ръководството на Лудогорец благодари за хилядите фенове, подкрепили тима в първото му участие в груповата фаза на Шампионската лига. „Орлите” играха в София срещу Реал (Мадрид), Базел и Ливърпул, записвайки загуба, победа и равенство.

Тимът загуби шансове да се класира на осминафиналите, но обеща здрава битка срещу Реал на „Сантяго Бернабеу” в последния кръг, който може да гарантира участие на тима в Лига Европа.

„Горди сме с великолепните ни привърженици, които отново бяха зад отбора в трите му мача на Националния стадион „Васил Левски“.  Няма да забравим пълните трибуни в битките срещу Реал (Мадрид), Базел и Ливърпул. Няма да забравим великото усещане на пълния стадион, който те подкрепя до последната секунда”, се казва в съобщението, публикувано в сайта на шампионите.

„Лудогорец не успя да премине груповата фаза на най-силния клубен турнир в света, но се представи достойно. И за поредна година накара българският фен да се чувства горд. И да вярва, че родният ни футбол е жив. На 9 декември предстои изключително трудна задача срещу Реал (Мадрид) на „Сантияго Бернабеу“. Лудогорец ще направи всичко по силите си, за да се представи добре в този невероятно труден мач”, обещаха разградчани.

„Не на последно място ПФК „Лудогорец“ благодари на Министерството на спорта, служителите на Национална спортна база и стадион „Васил Левски“, стюардите, полицията, както и на всички наши партньори, благодарение на които заслужихме отлична оценка за работата си от УЕФА. Европейската футболна централа ни увери, че и в България могат да се организират мачове от най-високо ниво”, завършват от Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА