Last news in Fakti

28 Ноември, 2014 12:30 543 0

Нешвил се справи с Едмънтън

  • нешвил-
  • едмънтън-
  • националната хокейна лига

Това е трети пореден успех за тима в редовния сезон от НХЛ

Нешвил се справи с Едмънтън - 1
Снимка: АП/БТА

Нешвил се наложи над Едмънтън с 1:0 в среща от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада.

Филип Форсберг отбеляза гол в продължението, с който донесе победата на своя тим. Той бе точен 3:55 минута на добавеното време с 10-я си гол за сезона. Секунди преди това Роман Йоси уцели рамката на вратата.

Стражът на Нешвил Пека Рине направи 37 спасявания, а домакините постигнаха трети пореден успех. Рине спаси дузпа на Джордън Еберле в началото на продължението.

За тима на Едмънтън поражението е осмо поредно. Центърът на Нешвил Майк Фишър се появи в игра за пръв път от началото на сезона, след като се възстановяваше от контузия на ахилеса и не игра в първите 21 мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА