Last news in Fakti

28 Ноември, 2014 17:05 1 831 0

Лацио иска звезда на Лудогорец

  • лудогорец-
  • лацио-
  • терзиев

Италианците се интересуват от Георги Терзиев

Лацио иска звезда на Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Италианският Лацио проявява интерес към звездата на Лудогорец Георги Терзиев, съобщи италианският мениджър  Джанлука ди Марцио в официалния си сайт.

Бранителят на националния отбор вече е един от любимците на феновете на тима от Разград, след като отбеляза изравнителния гол за „орлите“ в мача им срещу Ливърпул, завършил при резултат 2:2. Към момента Лацио търси варианти да се подсили с качествени попълнения в защита и съгледвачи на римския клуб вече на няколко пъти са наблюдавали Терзиев в мачовете на Лудогорец в групите на Шампионската лига.

Италианците проявяват сериозен интерес и към 18-годишният нападател на Литекс Кирил Десподов. От ръководството на клуба се опитаха да спазарят играча още през лятото, но тогава отказаха да платят трансферната сума, искана от Гриша Ганчев. Сега изглежда, че двете страни са на път да се разберат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА