Last news in Fakti

3 Декември, 2014 12:33 1 559 0

Австралия си взе последно сбогом с Филип Хюз

  • филип хюз-
  • крикет-
  • австралия-
  • погребение

25-годишният състезател по крикет почина, след като беше ударен от топка

Австралия си взе последно сбогом с Филип Хюз - 1
Снимка: БТА/ AP

Австралия си взе последно сбогом със състезателя по крикет Филип Хюз. 25-годишният национал почина, след като бе ударен от топка в лявото ухо в игрова ситуация. Въпреки опитите на лекари от болницата в Сидни да спасят живота му, Хюз не успя да се пребори с травмите си.

Погребалната церемония се състоя в Максвил, родното градче на играча по крикет. Близо 5000 души се събраха в града, за да отдадат почит на Хюз, а церемонията бе излъчена пряко на големи екрани в цяла Австралия, съобщи Time.

Погребението започна с изпълнение на песента „Завинаги млад“ на Алфавил и завърши с „Не позволявай на слънцето да залезе“ на Елтън Джон.

Почти всички настоящи и приключили активна състезателна дейност австралийски играчи уважиха своя колега, сред които бе и сегашният капитан на отбора Майкъл Кларк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА