Last news in Fakti

17 Декември, 2014 16:50 895 2

Ивайло Петев е новият национален селекционер на България

  • ивайло петев-
  • селекционер-
  • българия

Той подписва договор за три години

Ивайло Петев е новият национален селекционер на България - 1
Снимка: БТА

Ивайло Петев е новият национален селекционер на България.

Решението бе взето след събрание на Изпълкома на БФС и бе потвърдено пред журналистите от неговите членове Кирил Домусчиев и Николай Гигов. Според собственикът на Лудогорец основната задача на Петев ще е да класира България на третото място в нейната група за участие на Европейското първенство във Франция през 2016 г.

Президентът на БФС Борислав Михайлов също потвърди новината и заяви:

„Представяме ви новия треньор на националния отбор Ивайло Петев. Йордан Лечков отговаря директно за националните отбори, имал е разговори с различни кандидати, и това е предложението, неговото и моето, което бе единодушно прието. Задачи винаги трябва да има, докато има теоретична възможност за класиране. Гони се третото място.“

Специалистът ще подпише договор за 3 години, който ще е валиден от 1-ви януари 2015 г.
Ивайло Петев е човекът, който стои зад бързия възход на Лудогорец. Той пое тимът от Разград още докато той бе в Б група. Между 2010 и 2013 г. с Лудогорец Петев успя да спечели две титли на България и една Купа на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостът

    1 0 Отговор
    Браво ! Човекът е умен и енергичен, а пък и е доста способен

    Коментиран от #2

  • 2 Autohouse Randm

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гостът":

    tochno taka.