Last news in Fakti

17 Декември, 2014 18:03 1 260 1

Херо отказа да поеме Левски

  • димитър димитров херо-
  • тодор батков-
  • левски

Според Тодор Батков са имали разминавания спрямо броя на играчите, които трябва да бъдат привлечени

Херо отказа да поеме Левски - 1
Снимка: БТА

Димитър Димитров – Херо отказа да поеме треньорския пост на Левски през следващата година.

Днес специалистът проведе финална среща със собственика на клуба Тодор Батков и спортният директор Георги Иванов. Изглежда, че Херо не е харесал възгледите на Батков и Иванов за бъдещето развитие на отбора. Очаква се утре той да даде специална пресконференция, на която да обясни какви са причините за неговия отказ.

Димитров се споразумя с Гонзо да поеме треньорския пост на Левски още в края на лятото, с идеята, че той ще встъпи в поста от началото на 2015-та година.  През последните седмици обаче се появиха множество информации, че специалистът е силно разколебан за работата, като се имат в предвид лошото финансово състояние на клуба и слабото качество на футболистите, които играят за него. Херо неколкократно намекваше, че планира сериозна селекция, с която да стабилизира тима, но явно на този етап тя няма как да бъде осъществена.

По случая Тодор Батков заяви:

„Имах дълга среща с Херо. Действително първоначално той прие да поеме отбора след Нова година.  Той положи много усилия във връзка със селекцията. Разговорът ни с него беше пределно откровен. Имаше искрено желание и от наша и от негова страна. По някои принципни въпроси обаче нямаше единомислие. В името на добрите ни взаимоотношения той няма да поеме Левски.

Разминаванията се въртяха около броя на футболистите, които трябва да бъдат привлечени. Имаме определени финансови затруднения и не мога да си позволя да освободя повечето футболисти.  Имаше известни разминавания в концепциите на Херо и спортния директор. Няма как да допусна тавана на заплатите да бъде надвишен.


Искрено съжалявам. Димитър Димитров е голямо име и с него оставаме приятели. Той винаги ще е добре дошъл.   Засега треньорът е Георги Иванов, но не ми се иска да бъде похабен, бидейки за трети път треньор на първия отбор, ако не дай Боже не успеем напролет.

Треньор да стане Стойно Стоев? Всичко е възможно. За сега нямаме вариантите, но през следващите десетина дни ще трябва да решим.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    tozi prekali veche s glezenicite.