Last news in Fakti

17 Декември, 2014 18:50 778 0

Йордан Лечков: Важното е Петев да ни изгради стил

  • йордан лечков-
  • ивайло петев-
  • българия

Според Лечков вижданията на Изпълкома и тези на Петев за развитието на националния отбор напълно съвпадат

Йордан Лечков: Важното е Петев да ни изгради стил - 1
Снимка: БТА

Вицепрезидентът на БФС и отговорник за националните отбори Йордан Лечков заяви, че основната цел пред новия национален селекционер на България Ивайло Петев ще е да изгради стил на игра на тима.

Той не коментира кои са били другите кандидати за поста,  но потвърди, че членовете на Изпълкома са приели избора на Петев напълно единодушно.

„Много гаджета са ми предлагали, но аз винаги избирам това, което на мен ми харесва. Няма защо да се връщаме назад и да спекулираме с други имена.

Ние сме давали пълна свобода на абсолютно всички треньори.  Петев е наясно с какво ще се захване.  Няма как да даваме гаранции, тъй като всички поемаме риск. Всички искаме да се представяме добре. Националният отбор може да е трамплин за играчи и за треньори.  Тепърва ще поставим задачите на Петев.

Важното е, че възгледите и целите ни съвпадат.  Минималната цел е да имаме облик.  Аз искам, когато дойде мача ни от квалификациите срещу Италия да можем да скочим и да се сръгаме с тях.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА