17 Декември, 2014 20:30 1 001 0

Моуриньо: Челси няма нужда от нови играчи

  • жозе моуриньо-
  • играчи-
  • челси

Той иска отборът да завърши сезона с настоящата група от футболисти

Моуриньо: Челси няма нужда от нови играчи - 1
Снимка: БТА/AP

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо не смята да привлича нови играчи в клуба през зимния трансферен  прозорец, съобщи „Мирър“.

„Специалният“ иска да завърши сезона с групата от играчи, с която го и започна. Така че на този етап той не планира да продава някои от своите футболисти, или да привлича нови такива. Пред „talkSPORT“ Моуриньо заяви:

„Няма да търсим нови играчи през януари. Имаме състав, в който има наистина добри футболисти. Някои са по-млади, други по-стари, но всички са много добри. Нашият проект предполага да започнем и да приключим сезона  с една и съща група от играчи. Така, че никой няма да напуска, нито някой ще пристигне.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА