Last news in Fakti

18 Декември, 2014 00:25 654 0

Тотнъм и Ливърпул продължават на 1/2-финалите за Купата на Лигата

  • тотнъм-
  • ливърпул-
  • англия

Тотнъм разби Нюкасъл, а Ливърпул се наложи над Борнемут

Тотнъм и Ливърпул продължават на 1/2-финалите за Купата на Лигата - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Тотнъм разгроми Нюкасъл с 4:0 и се класира за 1/2 –финалите за Купата на Лигата.
Мачът на „Уайт Харт Лейн‘ премина под пълната доминация на шпорите, които заслужено продължиха в надпреварата.

Резултатът бе открит в 18-та минута, когато Бенталеб засече центриране на Ериксен за 1:0. В 46-та минута отново Ериксен изведе на добра позиция Шадли, който с мощен шут отбеляза за 2:0.  В 63-та минута Таунсенд изведе Кейн сам срещу вратаря и той отбеляза за 3:0.  Точка на спора бе сложена в 70-та минута. Тогава силен шут на Ериксен бе избит от вратаря, но при добавката Солдадо вкара за 4:0.

Ливърпул също достигна до1/2-финалите на надпреварата, след като спечели гостуването си срещу  Борнемут с 1:3.

„Червените“ поведоха в 20-та минута, когато Хендерсън засече с глава центриране на Маркович за 0:1. В 27-та минута Коутиньо отправи силен шут, избит от Боруц. Топката обаче попадна в краката на Маркович, който при добавката отбеляза за 0:2. В началото на второто полувреме Лалана изведе по много добър начин Стърлинг, който отбеляза за 0:3. Все пак  футболистите на Борнемут успяха да върнат един гол. В 57-та минута Ритчи изведе Гослинг, който отбеляза за крайното 1:3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА