Last news in Fakti

18 Декември, 2014 12:00 570 0

Виляреал и Реал (С) напред за Купата

  • виляреал-
  • реал (с)-
  • купата

Гранада последва примера им и също продължи напред в турнира

Виляреал и Реал (С) напред за Купата - 1
www.calcioefinanza.it

Виляреал победи в реванша Кадис с 3:0 с попадения на Ману Тригерос в 55-ата минута от дузпа и Жерард Морено в 79-ата и 88-ата минута и с общ резултат от 5:1 от двата мача "жълтата подводница" се класира убедително в 1/8-финалите в турнира за Купата на Испания.


Реал Сосиедад също победи с 2:0 Овиедо с две попадения на Алфред Финбогасон в 28-ата и 62-ата минута и след нулево реми в първия мач също продължава сред най-добрите 16 в турнира.


Тимът на Гранада също продължи участието си в надпреварата, след като завърши наравно - 1:1 в гостуването си на Кордоба, но успехът с 1:0 в първия мач гарантира на тима класиране напред.

Андоне даде преднина на домакините в 5-ата минута, но Диего Майнс вкара решителния гол за гостите в 59-ата минута.

Гранада завърши мача с 10 човека след червен картон на Хави Маркес в 68-ата минута, но и това не попречи на тима да удържи хикса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА