18 Декември, 2014 14:00 663 1

Ливърпул се е насочил към Чех

  • ливърпул-
  • петър чех-
  • челси

Лошата форма на титулярния вратар на тима е провокирала желанието за този трансфер

Ливърпул се е насочил към Чех - 1
Снимка: БТА/AP

Според медиите в Англия, отборът на Ливърпул иска да подсили селекцията си с резервния вратар на Челси Петер Чех.

"Мърсисайдци" имат проблем на този пост, след като титулярният страж Симон Миньоле имаше доста колебливи изяви в няколко мача на тима и мениджърът Брендан Роджърс дори реши да го извади от състава за последние два двубоя - с Манчестър Юнайтед (0:3) и Борнемут (3:1).

Така отборът от от Анфийлд е твърдо решен да насочи усилията си към търсенето на нов страж и едно от първите имена в списъка е това на Чех.

32-годишният страж дълги години бе един от най-добрите в Премиър лийг, но този сезон загуби титулярното си място на "Стамфорд Бридж" за сметка на Тибо Куртоа. Чехът обаче не скри недоволството си от този факт и вече намекна, че може да поиска трансфер.

Именно заради това от Ливърпул ще опитат да се възползват от така създалата се ситуация и вероятно ще отправят оферта за Чех през януари. Не е съвсем сигурно обаче дали Жозе Моуриньо ще бъде склонен да се раздели с този футболист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Scotty

    0 0 Отговор
    Интересна статия, пише че Чех може да напусне Челси, а точно преди 18 часа (пак във ваша статия) пише, че Моуриньо няма да продава или да купува играчи до края на този сезон. Коя от двете статии е вярна? И това не е първото такова несъответсвие на, което се натъквам на този сайт. Спрете с недостоверната информация!!!