Last news in Fakti

18 Декември, 2014 16:57 1 264 3

Гласуват за Симулант на годината

  • роналдо-
  • симулация-
  • награда

Сред номинираните са Роналдо, Робен, Луис Суарес

Гласуват за Симулант на годината - 1
Снимка: БТА/АР
Кристиано Роналдо е фаворит за спечелването на Златната Топка за най-добър футболист на 2014-та година. Португалецът има шанс да спечели и второ отличие за номер едно през годината, макар и не такова, каквото би му харесало. Той е един от номинираните играчи за "Симулант на годината". Наградата е закачлива игра на думи и се казва Фалон Д'Флор (преведено паднал на земята) и е подобна на оригиналното име на Златната Топка - Балон Д'Ор.

Нападателят на Реал Мадрид спечели номинация за изпълнението си срещу Селта, където падна на земята след минимално дръпване за рамото от съперник.

Друг от именитите футболисти е Ариен Робен, който се хвърли като прострелян на световното първенство, за да спечели дузпа срещу Мексико.

Също от световното първенство печели номинация и Луис Суарес, който първо ухапа Джорджо Киелини, а след това сам се хвърли на земята.

Представител на Мондиала е и нападателят на Бразилия Фред, който спечели меко казано спорна дузпа срещу Хърватия.

Макар и да не са много популярни имена, другите двама претенденти за Симулант на годината имат изключително силни основания да спечелят първото място. Джанкарло Гонсалес от американския Кълъмбъс, както и нападателят на Лийдс - Адриан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Дайте линк за да гласуваме за Роналдо...
  • 2 Оскар

    0 0 Отговор
    http://grid.mk/read/news/509303197/9397582/roben-ronaldo-suarez-koj-kje-bide-proglasen-za-najdobar-glumec-vo-2014
  • 3 фен

    0 0 Отговор
    http://fallondfloor.com/