Last news in Fakti

18 Декември, 2014 19:46 1 009 0

Клоп заговори за раздяла с Борусия

  • клоп-
  • фенове-
  • раздяла-
  • борусия дортмунд

47-годишният специалист възхвали феновете на тима

Клоп заговори за раздяла с Борусия - 1
Снимка: БТА/АР
Треньорът на Борусия (Дортмунд) Юрген Клоп, чийто договор е до лятото на 2018 година, изненадващо заговори за раздяла с клуба и изтъкна, че най-много би му липсвала атмосферата, която създават феновете.
 
„Ще дойде момент в моя живот, в който може би няма да съм повече треньор на този отбор. Тогава нищо няма да ми липсва повече от тази атмосфера. Невероятно е това, което хората правят на трибуните по средата на работна седмица. Това е нещо неповторимо и невиждано по цял свят”, сподели Клоп, след като воденият от него отбор отново не записа успех в Бундеслигата и вчера завърши 2:2 като домакин на Волфсбург.
 
„Има много емоционални стадиони, но има много малко, които реагират така, когато отборът е на 16-о място. Много благодарности на всеки, които участва във всичко това”, допълни специалистът хвалебствията си за феновете на „жълто-черните”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА