Last news in Fakti

19 Декември, 2014 12:56 867 0

Реал (М) ще задържи Чичарито

  • чичарито-
  • реал-
  • бензема

Мексиканецът, който дойде под наем на Бернабеу за момента не успява да се пребори за много игрово време

Реал (М) ще задържи Чичарито - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят под наем в Реал (М) Хавиер Ернандес засега няма намерение да напуска еврошампиона през януари. Новината потвърди агентът на играча Едуардо Ернандес.

Чичарито е на "Сантяго Бернабеу" под наем от Манчестър Юнайтед, но за момента не успява да се пребори за много игрово време заради великолепната форма, в която се намира титулярният нападател на "Белия балет" Карим Бензема.

Това предизвика спекулации, че Чичарито може да напусне през зимния трансферен прозорец, но агентът му Едуардо Ернандес е категоричен, че няма вариант клиентът му да прекрати престоя си в Реал.

"В пресата на няколко пъти попаднах на слухове, че Хавиер иска да напуска, но това не отговаря на истината. Да, той иска да е по-често на терена, но в същото време е наясно, че се намира в отбор, в който всеки един футболист е от световна класа. Той знае, че здравата работа ще му донесе повече възможности. Бъдещето на клиента ми е ясно до края на сезона и е свързано с Реал", заяви футболният агент.

"От "Бернабеу" имат право да купят Ернандес за постоянно. Ако Реал не се възползва от тази опция, то ще се консултираме с борда на Манчестър Юнайтед, за да разберем какво ще предложи бъдещето за Чичарито", категоричен бе Ернандес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА